وکیل پایه یک دادگستری بیش از 1000 پرونده موفق در زمینه های مختلف حقوقی ، کیفری ، خانواده ، ملکی ، امورحسبی و ثبتی : اشخاص حقیقی و اشخاص حقوقی که در مورد مسائل حقوقی خود در زمینه های مختلف همچون کیفری ، حقوقی ، خانواده ، ملکی ، امور ثبتی ، امور حسبی ، مهاجرت ، روابط کار و کارفرما ، دیوان عدالت اداری و سایر زمینه ها با سوال و مساله مواجه می شوند به افراد متخصص در این حوزه یعنی وکلای پایه یک دادگستری مراجعه می کنند .
مراجعه به افراد غیر متخصص
متاسفانه افراد در برخی از موارد برای حل مشکلات حقوقی خود به افراد غیر متخصص مراجعه میکنند . به طور مثال اشخاص برای حل مسائل حقوقی به افرادی که از رشته حقوق فارغالتحصیل شده اند و پروانه وکالت ندارند مراجعه می کنند . این حالت مانند این است که فردی که بیمار می شود به جای آن که به پزشک متخصص در آن زمینه مراجعه کند به دانشجوی پزشکی برای درمان خود مراجعه کند که این کار بسیار خطرناک است .
فرآیند کسب پروانه وکالت
وکیل پایه یک دادگستری مراحل زیادی را برای کسب پروانه وکالت پایه یک دادگستری طی میکند . ابتدا چهار سال دوران کارشناسی را سپری می کند و مدرک کارشناسی حقوق و رشتههای مرتبط را دریافت می کند . سپس شخص در آزمون کارآموزی وکالت شرکت می کند و با قبولی ، پروانه کارآموزی وکالت را دریافت می کند . البته آقایان قبل از آزمون کارآموزی بایستی کارت پایان خدمت را اخذ کنند . شخص بعد از دو سال گذراندن دوران کارآموزی می تواند با نمره قبولی در اختبار به کسب پروانه پایه یک دادگستری نائل شود .
مراجع صدور پروانه وکالت
در حال حاضر پروانه وکالت از دو مرجع صادر می شود . کانون وکلای دادگستری و مرکز وکلا . مرکز وکلا زیر نظر قوه قضاییه می باشد و یک نهاد حکومتی است اما کانون وکلا مردم نهاد و مستقل از قوه قضاییه می باشد .
وکالت تخصصی
منظور این است که به دلیل وجود شاخه های زیاد در علم حقوق ، وکلا بنا به شرایط خود ، یکی از زمینه های حقوقی را برای فعالیت خویش انتخاب می کنند . گرچه این امر باعث نمی شود که امکان وکالت در زمینه های دیگر را از دست بدهند . به عنوان مثال وکیل ملکی ، وکیل قرارداد ، وکیل شرکت ، وکیل خانواده و وکیل امور حسبی .
تخصصی شدن وکالت هم برای وکیل و هم برای موکل سودمند است ؛ چرا که وکیل تمرکز و انرژی خود را صرف موضوعات خاص می کند و در نتیجه می تواند به نحو احسن به نتیجه برسد . برای موکل این فایده را دارد که می تواند با استفاده از وکیل متخصص در زمینه های گوناگون به راحتی به نتیجه برسد . لازم به یادآوری است که وکیل تعهد به نتیجه ندارد بلکه تعهد به وسیله دارد .
گروه وکلای وکیل فرنیان
سایت وکیل فرنیان بهرهمند از وکلای متخصص و زبده در زمینه های مختلف حقوقی می باشد . این وکلا با بهره گیری از تجربه خود در مورد مسائل حقوقی ، سوالات حقوقی اشخاص حقیقی و حقوقی را به نحو احسن و مطلوب پاسخگو هستند .
معمولا حق الوکاله وکیل به چه میزان است ؟
حق الوکاله وکیل بسته به پرونده مورد قبول وی است . به طور مثال حق الوکاله طلاق توافقی معمولا از 15 میلیون تومان شروع می شود .